сряда, 5 декември 2012 г.

Танцьорите от "Импулс"-Ракитово с купи от фестивал в Банско




    На 1-ви и 2-ри декември в Банско се проведе първият открит турнир по спортни танци за Купа Банско. Състезанието е организирано от Българската федерация по танци и Клуб за спортни танци „Импулс”, под патронажа  на кмета на Банско Георги Икономов.
    Талантливите момичета и момчета от Ракитово, с ръководител Мая Кондарева, както винаги присъстваха в класиранията. През първия ден Пепи Баева и Валентин Иванов си завоюваха 2-рото място при младежите. Яна Янушева и Георги Кининчев се наредиха на 2-рото място при юношите, а Мартина Хулянова и Кирил Збурдинов на  3-то място в същата възрастова група.
     През втория ден се изявиха най-малките участници на Импулс – Ракитово.  Атанас Клечаров и Мария Ангелова взеха купа за първо място в отборния турнир "Изгряващи звезди". Участието на Наско бе забележително, защото въпреки затрудненията, които има, вече трета година с огромно желание и любов танцува с кака Мими, като както тя, така и другите танцьори, и най-вече г-жа Кондарева с лекота работят с него и му помагат да се справя с танците.